Om meg

Jeg er ei trønderjente som har forvillet meg til Østlandet, nærmere bestemt Oslo. Her bor jeg sammen med min fantastiske mann, min helskjønne datter på to år, vår hund Bono og kattene Sharil og Solana. Jeg har den siste tiden fått dilla på sying, og kommer til å bruke bloggen til å vise frem mine produkter og komme med tips og triks som jeg finner på nett, blir fortalt og erfarer selv.

mandag 26. mars 2012

Vår = kjole

Da virker det som at sola virkelig har begynt å ta litt tak og tiner opp frosne vinterkropper igjen. Og da er det jo selvfølgelig lov til å begynne å kle opp de små i kjole igjen...og må si at det er mye morsommere nå når hun kan gå ;)

Forklekjole i mønster fra Ottobre i str. 86. Stoff fra IKEA og S&S


6 kommentarer:

 1. Kjempefin kjole, Nina. Den blir nok vesla supersøt i.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Satser på at den sitter bra...ikke rukket å prøve den ennå.

   Slett
 2. Digger det stoffet der! Noe du har hamstret tidligere, eller har de det fortsatt? Vi har måtte pakke bort Auroras forklekjole, når den tilslutt ble for liten til å være en vest måtte jeg gi opp ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er dritkult. Hadde litt igjen fra i fjor, men regner med at de har det på IKEA ennå ;)

   Slett
  2. Tjihi, trenger ikek å dra på Ikea for å lete når snille tante Nina har sydd kjole til Aurora :) "Nina strikka kjole" som hun sier ;)

   Slett
  3. Hehe..sånn er det å ha en mamma som strikker vettu, da er det jo SÅNN klær blir laget, ikke sydd ;) Håper hun vokser inn i den til sommeren! Kan snuppene løpe rundt i like kjoler ;)

   Slett