Om meg

Jeg er ei trønderjente som har forvillet meg til Østlandet, nærmere bestemt Oslo. Her bor jeg sammen med min fantastiske mann, min helskjønne datter på to år, vår hund Bono og kattene Sharil og Solana. Jeg har den siste tiden fått dilla på sying, og kommer til å bruke bloggen til å vise frem mine produkter og komme med tips og triks som jeg finner på nett, blir fortalt og erfarer selv.

lørdag 17. mars 2012

Endelig...

...fikk jeg sydd noe igjen. Etter en lang og mørk vinter der jeg egentlig ikke har hatt lyst til å sy så veldig mye har kanskje sydilla igjen kommet over meg. *Krysser fingrene* Det som er så kjipt er at jeg bruker jo så himla lang tid på alt i forhold til andre...så jeg går litt fort lei.

Kveldens produkter ble ei ballongbukse og en selekjole. Begge mønstrene og stoffet kommer fra S&S. Ballongbuksemønsteret finnes bare i str. 3 år, og siden snuppa mi bare er 1,5 måtte den forminskes litt. Dessverre er ikke jeg så flink til det, så resultatet ble så som så. Burde nok kuttet ned litt på vidden også, ikke bare lengden. Men tror den kan bli ganske cool på.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar