Om meg

Jeg er ei trønderjente som har forvillet meg til Østlandet, nærmere bestemt Oslo. Her bor jeg sammen med min fantastiske mann, min helskjønne datter på to år, vår hund Bono og kattene Sharil og Solana. Jeg har den siste tiden fått dilla på sying, og kommer til å bruke bloggen til å vise frem mine produkter og komme med tips og triks som jeg finner på nett, blir fortalt og erfarer selv.

søndag 18. september 2011

Ny pakke fra Buzzador

Like før helga fikk jeg en ny pakke fra Buzzador, og for en pakke!!! Masse vaskeprodukter fra Vanish....stol på rååsa!! Passer perfekt nå som vesla elsker å spise selv...og det er ikke alt som går i munnen for å si det sånn.
Gleder meg til å prøve!

Pakken inneholdt:
  • Vanish Oxi Action Pulver - Passer til alle farger og temperaturer. Brukes direkte i vaskemaskinen, eller som forbehandling. 
  • Vanish Crystal White Pulver - Gjør hvite klær hvite igjen. Brukes direkte i vaskemaskinen, eller som forbehandling. 
  • Vanish Extra Hygiene Pulver - Tar bort 99% bakterier. Brukes direkte i vaskemaskinen, eller som forbehandling. 
  • Vanish Oxo Action Gel - Passer til alle farger og temperaturer. Brukes direkte i vaskemaskinen, eller som forbehandling. Kan også brukes på ull og silke. 
  • Vanish Crystal White Gel - Gjør hvite klær hvite igjen. Brukes direkte i vaskemaskinen, eller som forbehandling. Kan også brukes på ull og silke. 
  • Vanish Forbehandlingsspray - Passer alle farger. Forbehandle direkte på flekken. 
  • Vanish Sofa & Teppe - Tar bort flekker på møbler, bilseter og tepper. Nøytraliserende lukt.
  • 10 pakker med Vanish Oxi Action Pulver - Til mine venner og kjente, sånn at de kan få prøve produktet. 

Høstgave til veslas barnehage

I går var jeg alene hjemme og etter at vesla var i seng måtte jeg jo ha noe å gjøre. Så da tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på disse vimplene som er så populære. Har lenge tenkt at jeg skulle sy en gave til barnehagen, siden vi er så fornøyde med dem. Så da slo jeg to fluer i en smekk.

Det skal sies at man trenger ikke å være rakettforsker for å sy en slik vimpelrekke, men jaggu tok det tid. I hvert fall når 9 av 10 vimpler skulle ha applikasjoner. Jeg fikk til og med prøvd ut applikasjonssømmen på maskina mi.

Men alt i alt ble jeg ganske fornøyd med resultatet, kunne kanskje hatt noe ensfarget stoff innimellom, men det får bli neste gang.

Mønsteret tegnet jeg i går og stoffet fant jeg i restekurven min.

lørdag 10. september 2011

Ooga Booga sett

Har sydd et rosa ooga booga sett som er sendt nordover. Håper mottakeren blir fornøyd.
Første gangen jeg har prøvd å sy lommer...og det gikk overraskende lett, blir nok flere av de.

mandag 5. september 2011

Maneater

Da har jeg endelig fått tak i et bra bodymønster. Bloggeren Heilt Spesiell har vært så snill å tatt seg tid til å lage bodymønstrene sine digitalt for salg til oss som ikke er så flinke til å tegne mønster selv.

Mønsteret måtte selvfølgelig prøves ut med en gang, og jeg er superfornøyd. (Vesla har ikke prøvd den ennå, men den ser veldig riktig ut).
Syveiledningen som fulgte med var lett å følge!

søndag 4. september 2011

Jubels knytebukse

Da har jeg endelig fått sydd Jubels knytebukse fra bloggerboka "Made by me"!
Super å sy og fantastisk passform, blir nok flere av denne.



Hilsen Nina via iPhone